Meer resultaten voor de jong tentenverhuur

de jong tentenverhuur
 
Tentenverhuur Jan Arie de Jong: Verhuur van tenten binnnen en buiten Limburg.
Dit type van tent, ook wel shelter genoemdwordt, vaak gebruikt als blikvanger. De tent loopt in een aantal hoeken tot aan de grond en wordt er dan in verankerd dmv pinnen. Website gebouwd met TwoStepWeb 2.0 Inhoud door Jan Arie de Jong Tentenverhuur Algemene voorwaarden Login.
ing
Poelier de Jong.
Toen zoon Jan de Jong begin jaren negentig een verhuurbedrijf startte voor tenten en allerhande andere partyverhuur producten, was het cateringplaatje compleet en werd Jan de Jong de hofleverancier van de Krimpenerwaard voor alles wat met catering en tentverhuur had te maken.
koelkast tafelmodel
Verhuurservice Poelier de Jong.
uitgevoerd met harde wanden, systeemvloer en vloerbedekking. Een professionele feesttent is de ideale oplossing voor uw bedrijfsfeest, presentatie, eerste paal etc. Voor meer informatie over de professionele feesttenten, neem een kijkje op de website van De Jong Tentenverhuur. 2014 Poelier de Jong.
rails gordijnen
Partyverhuur en partytent verhuur Jongh's' Verhuurservice.
Bekijk ons assortiment op de website, en als we u ergens mee van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze partyverhuur-specialisten. Hieronder vindt u een selectie van onze nieuwste huur artikelen. U vindt via onze navigatie bar aan de linkerzijde nog veel meer huur artikelen.
kruiwagen
Tenten verhuur? Huur uw tenten en toebehoren bij De Jong tentenverhuur.
De Jong Tentenverhuur, voor uw spantent, pagodetent of aluhal. Naar mijn offerte. De Jong tentenverhuur. verhuurder van tijdelijke accomodaties voor ieder evenement. Voor elke gelegenheid heeft De Jong tentenverhuur de juiste accomodatie, zowel voor de zakelijke als de particuliere klant.
kappers
Contactgegevens De Jong tenten verhuur en podia.
De Jong Tentenverhuur, voor uw spantent, pagodetent of aluhal. Naar mijn offerte. Heeft u vragen of opmerkingen? U vindt op deze pagina al onze contactgegevens. De Jong Tentenverhuur. IJsseldijk Noord 420. 2935 CT Ouderkerk aan den IJssel. Tel: 06 55872049.

Contacteer ons