Meer resultaten voor tipi tent huren

tipi tent huren
 
tipi verhuur en tenten huren tipi's' en tenten huren voor feesten, voorstellingen en festivals.
Welkom bij Tipi Verhuur.nl. Hier vindt u alle informatie over het huren van tipis en tenten, in alle maten en soorten. De voordelen van een tipi boven andere tenten voor al uw feestjes en bijeenkomsten. Meer info over tipi of tent huren.
luxe tent
De Tipi Tent is een bijzondere feestlocatie in Roosendaal Het Hooihuis.
Reserveer de Tipi Tent. In onze Tipi Tent is het wel heel bijzonder feesten! De Hooihuis Tipi is geschikt voor grote groepen voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, familiefeest of een bruiloft. s Winters kunnen we in de Tipi Tent tot 35 personen een fantastische middag of avond bezorgen.
feesttent
Tipitenten de mooiste tipi's' op een rij.
Nieuws Campings Glampings Te huur Kaart Over ons. Nieuwsbrief Tipitenten de mooiste tipi's' op een rij. de leukste tipis te huur. Vakantie vieren in een tipi is bijzonder. De tipitenten, van oudsher gebruikt door Indianen in Noord-Amerika, zijn ruim en tegenwoordig ook comfortabel ingericht.
woning laten ontruimen
In de Wigwam Deluxe slaap je als echte indiaan Slagharen.
Blijf slapen als een heuse indiaan in een Wigwam Deluxe met het attractiepark op pijl en boog afstand. Elke wigwam heeft de moderne faciliteiten van een volledig ingerichte bungalowtent met een keuken, meubilair, flatscreen, eigen douche, toilet en wastafel. Deze bijzondere accommodaties bieden plaats aan maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen.
kelder isoleren of niet
Camp Resort met camping Europa-Park Ontdek Europa in meer dan 100 attracties en shows.
Het Camp Resort van Europa-Park bestaat in feite uit twee delen: een gedeelte waar men kan overnachten in ingerichte accommodaties als tipitenten, huifkarren en blokhutten en een campingdeel waar men kan verblijven in de eigen caravan, camper of tent. In het midden liggen de centrale voorzieningen en de Silver Lake Saloon.
Natuur Kampeer Site Tipi Huurtent.
Een tipi of De Waard tent huren. Kamperen in een tipi of huurtent. Op natuurkampeerterrein Wega zijn compleet ingerichte tenten te huur. Hierbij hebt u de keuze uit een Tipi of een De Waard tent. Een bijzondere ervaring zal een verblijf in de originele Tipi zijn!
REISJUNK Zo vind je de mooiste kampeerplekken in Amerika.
Er is voor iedereen wel wat leuks te vinden. Of je nu met je eigen tentje back to basis wil in de wildernis of dat je toch liever wat meer luxe hebt en een ingerichte tipi tent wil huren! Dit zijn de meest romantische accommodaties ter wereld.
Tipi tent huren of kopen, dat kan bij ons al 20 jaar.
Welkom bij Indianententen voor het huren of kopen van een tipi tent. Bent u op zoek naar een tipi of indianentent of zoekt u iets echt bijzonders voor een feest of evenement, dan bent u bij ons op het juiste adres.
Tipi huren? De leukste vakanties in een wigwam.
Je kunt de tipis huren op de mooiste plekken in Europa. De indianen sfeer zorgt er voor dat een overnachting in een tipi net wat anders is dan een overnachting in een normale tent! Exclusieve glamping deals als eerste in je mailbox?

Contacteer ons