Meer resultaten voor speciale tenten verhuur

speciale tenten verhuur
 
speciale tenten verhuur - Wij zijn gespecialiseerd in verhuur van tenten en dat in elke maat.
Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten! Verzorgde en kwaliteitsvolle tenten en feestmateriaal. TENTZ denkt steevast mee om uw wens te vervullen. U contacteert ons met de vraag om een tent te huren voor uw feest. Indien u dit wenst, komen wij ter plaatse om uw feestconcept samen uit te werken. Wij bezorgen u snel een offerte op maat voor de huur van een tent en alle feestmateriaal. We realiseren uw feestconcept met de grootste zorg met een stijlvolle tent. Unieke optie: met de after-party service staan we in voor de volledige opruiming van uw feest. Wij nemen de afbraak voor onze rekening. Steeds professioneel en binnen de afgesproken tijd. Ik" werk graag samen met TENTZ. Ik kan steeds 100% op hen vertrouwen dat de feestruimte is uitgewerkt op maat van de klant en dat mijn keukentent er perfect op aansluit. Een tent huren doe ik altijd bij TENTZ." Vincent Vulysteke t Keukentje. Voor" ons huwelijksfeest waren we op zoek naar een bedrijf dat alles kon regelen. We kwamen via vrienden terecht bij TENTZ, die zowel de feesttent, als decoratie verzorgd heeft. Nadien ruimden ze ons feest op. Zo konden wij ten volle genieten van onze speciale dag.
speciale tenten verhuur - Een feest met de nodige originaliteit, animatie en decoratie?
Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte! Bij het aankleden van ruimtes vragen we alvast om enkele foto's' van de locatie door te sturen vermits we ons dan een beter beeld kunnen vormen van de oppervlakte, ophangpunten ed.
Tenten specials Minnebach Verhuur.
Naast onze pagode en constructietenten hebben wij ook een aantal speciale tenten. Deze tenten hebben de zelfde eigenschappen snelle op en afbouw e.d., maar geven een exclusievere uitstraling aan uw feest of evenement. Hieronder vindt u een overzicht van de specials in ons assortiment.
Tenten verkoop

Deze verduisterde tent is de perfecte tent voor fuiven. De tent is vervaardig uit opaak doek, dit geeft als reultaat dat de tent ook overdag een donker is aan de binnenkant, door deze verduistering heb je ook meer mogelijkheden om speciale effecten toe te passen in de tent.
snel lenen
Angi-fun Angi-fun springkastelen, tenten en attracties.
op deze website ziet u dat wij een ruim aanbod van springkastelen en tenten verhuren. Verhuur van springkastelen doe je met springkastelen van goede kwaliteit en elk springkasteel is uiterst geschikt voor de opgegeven leeftijds-categorie. Er bestaat ook de mogelijkheid om het door u gekozen springkasteel online te bestellen. Bekijk daarom snel ons aanbod van springkastelen. Springkussens zijn populair, maar voor de iets stoerdere kinderen verhuren wij ook hindernisbanen. dit zijn grote springkastelen met obstakels die ook uw evenement of feest. deze hindernisbanen zijn ook geschikt voor volwassenen. Partytenten, kadertenten en piramidetenten. Ons aanbod bevat dit allemaal. Onze partytenten zijn de meest budget-vriendelijke tenten in ons assortiment. de kleinste van 4mx6m tot tenten van 12mx12m zijn reeds een goede start voor uw feest. Pagodetenten zijn deze die uw feest net die speciale toets geven.
shuttledienst
10 scoutslokalen waarin je zeker eens moet slapen Scouts en Gidsen Vlaanderen.
10 unieke scoutslokalen waarin je zeker eens moet slapen. Worden deze bijzondere scoutslokalen jullie volgende speciale weekendlocatie? Want hier vind je indrukwekkende gebouwen, een bijzondere omgeving of een leuk extraatje. Witte Kaproenen Aalter. Vanbinnen van steen, vanbuiten van sjorhout. Kan het scoutesker? Te huren via de website van CJT. Back2Basic: kamperen zonder tenten op te zetten.
hooggevoeligheid
Paviljoententen met binnenframe BIM Outdoor.
Meerdere tenten kunnen tot een geheel gemonteerd worden in de vorm van een vierkant, rechthoek of andere vormen, door middel van de speciale verbindingsstukken. De constructie laat toe de tenten op gelijk welk oppervlak op te trekken gras, beton., BIM Outdoor tenten bvba. Algemeen: 09 366 61 33. Verhuur regio Oostende: 0475 71 27 57.
games
home v1 JERO-RENT.be.
In de winterperiode zetten we volop in op indoor verhuur. Een springkasteel buiten plaatsen blijft een mogelijkheid., maar indoor verhuur geeft net dat beetje extra voor de kinderen. Bekijk ons aanbod van indoor structuren of ga voor een groter springkasteel.
tent 6 personen
Extreme Events.
ExtremeEvents is een verhuurbedrijf, werk met ons samen en geef uw event of feest een speciale touche. Wat verhuurt ExtremeEvents? Attracties: Zoekt u een springkasteel, zweefmolen, sjotterbak XL of bent u op zoek naar iets spectaculairs? Snuister dan rond op onze website of contacteer ons als u iets niet vindt. Feestmateriaal: Voor een geslaagd feest hebt u niet alleen animatie en attracties nodig. Ook voor tenten, tentvloeren, meubilair, verlichting en verwarming, servies, koelingen en keukenapparatuur kunt u bij ons terecht.
Maessen Tenten Verhuur: feesttenten voor events opslag.
Maessen Tenten is een ervaren partner als het gaat om tent verhuur voor publieke en zakelijke evenementen. De presentatie is daarbij van het grootste belang; dat weten wij bij Maessen Tenten als geen ander. Meer informatie over tenten voor evenementen.
Mooietenten.nl tentenverhuur Bijzondere partytenten en feesttenten voor bruiloft, festival en feesten. Mooietenten.nl tentenverhuur.
Met hun trippy patchwork en lage instap-hoogte zijn het de ultieme lounge-chill-aftherparty tenten. Matten op de grond en een berg kussens. Zoek uw tent! Zoek de tent die bij uw evenement past. Vrijblijvende offerte aanvragen. Mooietenten.nl Bijzondere tenten verhuur 06 55 77 39 41.

Contacteer ons