Op zoek naar speciale tenten verhuur?

speciale tenten verhuur
 
DOK Tentenverhuur Constructie Decors Kunst Evenementen.
Van kant en klare tenten voor uw feest. Tot unieke zelfgebouwde tenten geschikt voor uw speciale locatie. DOK decorbouw verzorgt constructiewerk speciaal voor theater, televisie, tentoonstellingsbouw, winkelinrichtingen, van prototypen tot kleine series in principe is er altijd een weg naar tevredenheid.
Tenten
Verlichting GEKR Feestverhuur.
VERHUUR VAN TENT EN SFEERVERLICHTING. Heel wat evenementen vinden plaats als het donker is. In dat geval is extra verlichting noodzakelijk. Bij GEKR ontdekt u een ruim assortiment verlichtingsoplossingen voor uw evenement. We hebben bijvoorbeeld speciale verlichting om de binnenkant van onze starshade tenten te verlichten.
traplift
Losberger De Boer Verhuur van Tenten voor Evenementen en Tijdelijke Gebouwen voor Bedrijven De Boer.
Losberger De Boer benoemt Rene Just als nieuwe CFO. Een speciale overkappig voor Boris Agency. Professioneel, veel ervaring, snelle service, goed geregeld en kwalitatief, dat is De Boer. Michel Maes Fields Operations Manager. Een congresruimte aan de Kunstberg in Brussel voor ESN Brussels.
persoonlijke lening
Tentverhuur Bockje Bathmen Slijterij Catering Tentverhuur Partyverhuur.
Bij het organiseren van een feest, festival, bruiloft, beurs, partij, evenement of speciale gebeurtenis kan het vinden van een juiste locatie of accommodatie een groot probleem opleveren en kunnen tegenvallende weersomstandigheden van grote invloed zijn op een openlucht evenement. Het huren van een tijdelijke en flexibele oplossing in de vorm van een tent van t Bockje Tentenverhuur maakt een eind aan al deze problemen. Bij t Bockje Tentenverhuur kunt u onder andere terecht voor het huren van vele verschillende soorten tenten, zoals een feesttent, partytent, pagodetent, doorwerktent, etc. De tenten kunnen naar wens worden voorzien van een cassettevloer, ritsen en ramen, etc.
Feesttenten huren?
Recent breidden we het assortiment verder uit met transparante tenten. Wilt u een tent huren in West-Vlaanderen? Dat treft: Aafest is gelegen in het hartje van West-Vlaanderen. Op vlak van levering zijn er speciale voordelen voor onze tentenverhuur als u bestelt vanuit West-Vlaanderen. Wil u graag meer info over verhuur van feestbenodigdheden?
Verhuur tenten Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Al meer dan 30 jaar zorgt van Ham Tenten Podia voor een unieke uitstraling op uw evenement. Naast het uitgebreide tenten pakket, verzorgt van Ham ook podia daarnaast is Van Ham gespecialiseerd is speciale steigerconstructies en tijdelijke infrastructuur. Schrijf een review. Specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen. Cantecleer Partyservice Verhuur.
Bijzondere tent huren of kopen voor evenement of feest.
gebruikte tenten te koop. Al 20 jaar specialist in de verkoop en verhuur van tenten. Wij zijn een jong bedrijf met een passie voor tenten. En dan vooral voor bijzondere tenten, bijvoorbeeld de Chapito, Versailles, Yurt Ger. Met onze ervaring en breed assortiment kunnen wij van uw feest, evenement of project een succes maken.
tentenverhuur tremelo Tentenverhuur Dtent.
Een tent is een geweldige manier om meer ruimte te maken. Tenten komen in alle verschillende maten voor, zodat je creatief kan zijn met de configuratie ervan. Een voorbeeld daarvan is het creƫren van een binnenplaats door de dansvloer in het middengedeelte via een speciale band open te laten.
verhuur en verkoop van tipi's' en tenten van Bosjuweel. Verhuur op mooie locaties door Nederland, Belgi en heel Europa.
In ons eigen atelier maken we originele tipi's' en stretchtenten; kwaliteit en service gaan bij ons samen. Kijk op onze pagina tenten voor meer informatie over de verhuur en verkoop van Bosjuweel tenten. terug naar boven. Tenten voor evenement, beurs en speciale gelegenheden.

Contacteer ons