Meer resultaten voor Tentenverhuur Friesland

Tentenverhuur Friesland
 
Tentenverhuur - Party tent huren.
Verhuur assortiment: Van partytent tot meubilair. Bij ons kunt u alle partyverhuur materialen bestellen die u nodig heeft voor uw feest. Voor elke gelegenheid kunnen wij partytenten of meubilair verzorgen die perfect aansluiten op de sfeer van uw evenement en locatie.
Tentenverhuur - Semi Prof tenten.
Zoek je een party tent tent die snel opgezet kan worden, dan kun je het beste een easy up partytent kopen. De Easy up tenten hebben een harmonicasysteem waardoor je deze binnen één minuut op hebt staan. Wil je een partytent met uitstraling?
Tentenverhuur, horecaverhuur en cateringbedrijf Schrale in Friesland, Drenthe, Groningen.
Hier leest u alle aanbiedingen en actualiteiten. U verzorgt zelf uw catering? Schrale helpt u verder. Voor feesten en gelegenheden waarbij u zelf de catering verzorgt kunnen wij u volledig van dienst zijn met catering benodigdheden zoals bestek, kookgerei en koffiezetapparaten.
koffieapparaat
Vogelzang Tent Horecaverhuur Donkerbroek.
En sinds 2014 kunt u ook bij ons terecht voor alle soorten horeca benodigdheden, het bedrijf VHB hebben wij sinds 1 april 2014 overgenomen van Jan en Alie Betten uit Grou. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje horecabenodigdheden.
verhuur friesland
Bandstra Verhuur Welkom op de website van Bandstra Verhuur, gespecialiseerd in tentverhuur in Friesland en ver daarbuiten!
Welkom op de website van Bandstra Verhuur, gespecialiseerd in tentverhuur in Friesland en ver daarbuiten! U kunt bij ons terecht voor het huren van partytenten meerdere maten, springkussens, attracties en blikvangers. Uiteraard hebben wij ook de beschikking over de accessoires/meubilair die nodig zijn om uw feest, evenement of speciale gelegenheid compleet te maken.
gordijnrails oogjes
Partyverhuur in Friesland ESB Catering Verhuur.
Van tenten tot stoelen huren in Friesland, bij ons kunt u zorgeloos alle benodigdheden voor uw feest of bijeenkomst huren. Wij zijn gevestigd in Bolsward, maar ook goed bereikbaar vanuit Heerenveen, Sneek, Burgwerd, Exmorra, Hartwerd, Nijland, Tjerkwerd, Wolsum, Longerhouw, Hichtum, Schettens en omgeving.
rugzakje
Partytent Verhuur Friesland Partytent Huren Friesland.
Neem contact met ons op voor een opblaasbare ooievaar of baby! BBQ tijd De BBQ van Pittshop kan wel wat aan. Neem contact op voor meer info of om te reserveren. Partytent huren Friesland. Welkom op de nieuwe responsive website van Pittshop uit.
kappers
HFK Verhuur.
HFK partytent verhuur uit Friesland levert bij u thuis of iedere andere buitenlocatie. Ook de opbouw en afbouw van de partytent kan door ons tegen een kleine vergoeding worden verzorgd zodat u zich volledig kunt richten op een fantastisch feest.
van Kammen Tentenverhuur en Cateringbedrijven Oosternijkerk.
De alu-hallen zijn, net als de spantenten, met elementen van 5 meter te verlengen en zijn leverbaar in breedtes van 8, 10, 15, 20 en 25 meter. Er zijn ook kleine alu-hallen van 5 mtr. Geen feest of evenement zonder catering.
Home.
Party Verhuur Friesland maakt van alle feestelijke gelegenheden een. geslaagde culinaire dag en we nemen u bovendien het nodige regelwerk uit handen. Party Verhuur staat voor kwaliteit én gemak. Het enige wat onze klanten nog zelf hoeven te doen is genieten! Party Verhuur Friesland.
Wiersma Tentenverhuur en Partyverhuur.
Want of het nu om een bijeenkomst van tien of duizend personen gaat, in dit familiebedrijf heeft iedereen als missie om van élke bijeenkomst een succes te maken. Nieuw in assortiment. Nieuw in assortiment. Overig koken bakken. Bar en tap benodigdheden. Buffet en serveermaterialen. Koffie thee apparatuur. Meubilair design Titan. Meubilair design Iron. Kabels en toebehoren. Wiersma Partyverhuur Avondsterweg 10, Leeuwarden Friesland tel.

Contacteer ons