Zoeken naar spantenten verhuur

spantenten verhuur
 
spantenten verhuur - Verhuurbedrijf Accuraat Verhuur.
Ook wanneer u hulp nodig heeft met het opbouwen zijn wij de juiste partner: wij kunnen de op en afbouw van onze materialen voor u regelen. VERHUURBEDRIJF MET GROOT ASSORTIMENT. Verhuurbedrijf Accuraat Verhuur heeft een groot assortiment, dat ook op de website te bekijken is. Een greep uit ons aanbod.: tenten en parasols.;
spantenten verhuur - Kerst / Winter.
Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte! Bij het aankleden van ruimtes vragen we alvast om enkele foto's' van de locatie door te sturen vermits we ons dan een beter beeld kunnen vormen van de oppervlakte, ophangpunten ed.
Spantenten Van der Horst Tentenverhuur.
Bij spantenten opbouw kosten bij geen hulp 050, p/m2 en afbreekkosten ook 050, p/m2. Transportkosten bedragen 1, per gereden kilometer. De spantenten hebben een zijkant hoogte van 2.25 meter, en een nokhoogte van 6 mtr, m.u.v. de 10 meter. brede tenten, die hebben een nokhoogte van 5 mtr.
Tenten verkoop
Pellemans Tentenverhuur BV Verhuur Festivaltent, M-Covers, Festival vloer, Evenementen service, tent huren.
Hou de site in de gaten voor de update van tenten. M-tent28 x 31.5 Open kop. Luxe tent huren. Pellemans Tentenverhuur BV. Wij zijn een jong en dynamisch familiebedrijf dat kan terugzien op meer dan 55 jaar ervaring in de evenementenbranche!
feesttent
Home Tentenverhuur en Partyverhuur FrieslandGroningen, en Drenthe.
TOTAAL CONCEPT Wij kunnen je gehele evenement verzorgen. PARTY VERHUUR Verhuur van horecabenodigdheden voor bedrijf en particulier. Welkom bij Wiersma Tenten Partyverhuur. Wiersma tentenverhuur is een enthousiast familiebedrijf dat vanuit Leeuwarden zich iedere dag met een ervaren team volledig inzet om elk evenement van groot tot klein volledig naar de wens van de klant in te vullen. Met onze jarenlange ervaring is Wiersma tentenverhuur het adres voor het huren van een tent in Friesland, Groningen en Drenthe.
tenten nl
Verhuur van tenten, partytenten, pagodetenten.
Prijzen zijn gebaseerd op hulp van de huurder, aantal personen afhankelijk van de oppervlakte van de tent. Bij spantenten opbouw kosten bij geen hulp 050, per m2 en afbreekkosten ook 050, per m2. De spantenten hebben een zijkant hoogte van 2.25m, en een nokhoogte van 6mtr, MUV de 10mtr brede tenten, die hebben een nokhoogte van 5mtr.
tenten nl
Partytentverhuur Twente Partytent Huren in Twente.
Easy up tenten. Easy up tent 33 meter. Easy up tent 345, meter. Pagode tent 34 meter. Pagode tent 55 meter. Pagode tent 10 meter. Walkway 2 meter. Walkway 3 meter. Tenten 6 meter overspanning. Tenten 8 meter overspanning. Tenten 10 meter overspanning. Alu Hal 10 meter overspanning. Alu Hal 135, meter overspanning. Alu Hal 15 meter overspanning. Houten Vat Statafel. Drive inn Show. Hete lucht oven. Wij verhuren ook in.: En ook in.: Feesttent verhuur Enschede/Hengelo.
Tenten WP Verhuur Echt-Susteren, Limburg.
loopvloeren per m2. systeemvloer per m2. vaste nooddeur 110x200. gladde dansvloeren per m2. gladde dansvloeren per m2. 06 53 81 87 47. Stuur een mail. Attractie verhuur Party verhuur. 2018 WP Verhuur Rambo-CMS. WP Verhuur Rafaelweg 22 6114 BZ Susteren info@wpverhuur.nl.
Spantenten Festivaltenten huren.
Dan bent u bij Korsmit verhuur aan het juiste adres. Zowel onze festivaltent als spantent zijn uitermate geschikt voor de grotere evenementen. Deze tenten zijn vervaardigd uit brandwerend zeildoek volgens de norm M2. Wij verhuren deze spantenten en festivaltenten in regio Brabant, in onder meer Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Roosendaal en Tilburg.
Uw partytent huren bij You-Rent Limburg You Rent Party Verhuur.
You-Rent Party Verhuur. Voor al uw feesten evenementen hebben wij de juiste benodigdheden in huis. You-Rent staat garant voor een geweldig scherpe prijs en goede service. Laat u vrijblijvend terug bellen voor meer informatie. Bel Mij Terug. Wij bellen u vrijblijvend terug voor een advies gesprek. Uw naam Vereist. Uw telefoon-nummer Vereist. Dit veld moet leeg blijven. Een moment geduld aub. Attractie / Zeskamp. Spellen / Oudhollandse. Tenten, Pagode, party, pavilioen enz. Bier en Tapinstallaties. Tafels en Stoelen. Toiletten en urinoirs. Uw partytent huren bij You-Rent Limburg. Heeft u binnenkort een feest en wilt u hiervoor een partytent huren? Bij You-Rent bent u aan het juiste adres om een partytent te huren in Limburg. Wij hebben een ruime collectie aan partytenten. Van de kleinere vouwtenten of pagode tenten, die u tevens makkelijk aan elkaar kunt koppelen om diverse vormen te creƫren, tot de groteren spantenten, deze zijn speciaal bedoelt voor de groteren evenementen of bedrijfsfeesten.
Spantenten verhuur spantenten voor tuinfeesten, bruiloften, etc. De Tentenboer.
innen feestverhuur de Tentenboer zijn er verschillende soorten spantenten te huur. Een spantent is een ideale tent voor bijvoorbeeld uw bruiloft, tuinfeest, evenement etc. De spantenten hebben een vorm van een circustent en geven hierdoor een nette en sfeervolle uitstraling.

Contacteer ons