Zoeken naar bruiloft tent huren

bruiloft tent huren
 
Blitzz tenten en feestmateriaal Verkoop en verhuur tenten, feestmateriaal.
Voor elke gelegenheid een correct voorstel. Voor elke gelegenheid kunnen wij u van dienst zijn: Bedrijfsfeest, communiefeest, familiefeest, trouwfeest, verjaardag, geboorte, buurtfeest, straatfeest, personeelsfeest, opendeurdag, seminarie, beurs, evenement, festival., U wenst een afspraak over advies voor de aankleding van uw zaal of tent, aarzel niet ons te contacteren en laat het feest beginnen!
Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Indien u dit wenst, komen wij ter plaatse om uw feestconcept samen uit te werken. Wij bezorgen u snel een offerte op maat voor de huur van een tent en alle feestmateriaal. We realiseren uw feestconcept met de grootste zorg met een stijlvolle tent.
Bruiloft tent Tentvision.
Groot genoeg voor een geweldig feest en ruim 1000 gasten. Geschikte tent huren voor bruiloft? Op basis van jullie persoonlijke wensen willen wij een verrassende sfeer en beleving teweeg brengen, in een stijl die perfect bij jullie past. Nadat duidelijk is welke tent voor uw bruiloft van toepassing is komen we langs op de locatie.
vouwtent
Voor iedereen Meintent.NL.
Dus wil je een alternatieve partytent of een tijdelijke overkapping huren? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Ben je op zoek naar een originele trouwlocatie? Droom je van je eigen festival bruiloft? Een open trouwlocatie hoeft niet veel te kosten. Vanuit onze basis in Gelderland kunnen wij elke plek in Nederland om toveren tot een sfeervolle feestlocatie voor de huwelijksvoltrekking en/of bruiloftsfeest. Natuurlijk ook geschikt voor een 125, 25 of 40-jarig huwelijksfeest. Een tent van Meintent verandert elke locatie in een feestelijke gelegenheid. Daarom zijn onze tenten zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, receptie, themafeest of outdoorevent.
luxe tent
Stretchtent Tentworx.
Wilt u een tent huren? Tentworx heeft 12 jaar ervaring in het verhuren, opbouwen en onderhouden van tenten voor feesten, partijen en evenementen. Met het grootste assortiment van stretchtenten in Nederland, in veel verschillende formaten en kleuren, heeft u altijd een ruime keuze.
verhuurbedrijf
Tent huren voor een bruiloft? Die huurt u bij EASY TENT.
Kies uw gelegenheid. Een tent huren? Voor bij uw tent. Tafels en stoelen. Barren en Koelkasten. Verwarming / Heater. Kramen/ Parasols/ Podium/ Overige. Een blik in ons portfolio. Tent huren voor bruiloft. U gaat trouwen! Eén van de mooiste dagen uit uw leven.
mensen inhuren voor feest
Bruiloft tent Flextent Stretchtent kopen.
Zo is de FLEXTENT ook inzetbaar met minder warm weer en een groot succes voor bruiloften in het voor en najaar. Indien gewenst kunt u de FLEXTENT inrichten naar eigen stijl, een duizend-en-een-nacht idee met sfeervolle verlichting en fakkels of juist een moderne look met neonverlichting en hippe loungebanken.
11 Tips om de kosten van jullie bruiloft tent te verlagen Bruiloft Inspiratie.
Huren jullie op het laatste moment een bruiloft tent, dan is de kans groot dat de gekozen tent niet meer beschikbaar is. Dit betekent dat jullie een andere tent moeten huren die waarschijnlijk in een hogere prijsklasse ligt dan de andere bruiloft tent.
Strakke tent Unieke partytenten FEESD.
Moderne feesttent huren. Deze strakke feest tent is elegant en brengt direct sfeer tijdens je feest, event of andere activiteit. Wij plaatsen de tent en jullie kunnen zelf bepalen hoe de inrichting eruit gaat zien. Wel of geen vloer, DJ of band, buffet of als overkapping voor een heerlijke lounge area.
van Kammen Tentenverhuur en Cateringbedrijven Oosternijkerk.
View Large Read More. Project 4 aankleding catering. Wij leveren maatwerk, derhalve vindt u op onze site geen prijzen. Posted by beheerder. Klus geklaard door van Van Kammen Tenten Catering Admiraliteitsdagen. Klus geklaard door van Van Kammen Tenten Catering Admiraliteitsdagen.
Home Tentenverhuur en Partyverhuur FrieslandGroningen, en Drenthe.
Wiersma Tenten is het adres voor het huren van een tent in Friesland, Groningen en Drenthe. Een voorbeeld van een door ons gerealiseerd project. Tent voor Kraammarkt. ZATERDAG 14 APRIL: KRAAMMARKT IN ZIEKENHUIS NIJ SMELLINGHE. Wegens het succes van voorgaande jaren organiseert ziekenhuis Nij Smellinghe voor de vierde keer op rij een Kraammarkt. Zwangere vrouwen, hun partner, jonge ouders en andere belangstellenden zijn op zaterdag 14 april tussen 10.00 en 16.00 uur welkom in het Drachtster ziekenhuis. Nij Smellinghe vindt het belangrijk om zwangere vrouwen en hun partners voor te lichten over bevallen in een ziekenhuis. Dit onderwerp komt dan ook aan bod in de presentatie die tijdens de markt vier keer wordt gegeven. Wij hebben hiervoor een tent gebouwd en ingericht met kramen, verwarming en verlichting. Bekijk meer projecten. Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten. Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Binnen aanzicht Aluhal met zwaarlastvloer, vaste wanden en glaspanelen. Voorzien van glaspanelen. Bruiloft in Platina Stretchtent.

Contacteer ons