Zoeken naar grote tenten te huur

grote tenten te huur
 
Tenten verhuur: Tent huren voor elk event Boels.
De tenten kunnen desgewenst voorzien worden van een stabiele vloer. We denken met u mee en bespreken de uitgebreide mogelijkheden graag met u. Altijd op de hoogte blijven van Boels Party Events news? Meld u aan voor onze nieuwsbrief. 0900 33 33 000. 2018 Boels Party Events. Alle rechten voorbehouden. Huren op rekening. Huren, zo werkt het. Dit kost het. Over Boels Rental. Over Boels Party Events. Tot welke klantgroep behoort u? Prijzen worden incl. Prijzen worden excl. Boels Rental maakt gebruik van cookies om deze website correct te laten functioneren.
Kroon Casino
Berkvens Tentenverhuur Alles voor uw evenement.
Berkvens tentenverhuur beschikt over een modern assortiment tenten. Onze tenten zijn ingedeeld in drie categorieën. Dit betekend voor u de optimale tent voor uw evenement. Al onze prijzen zijn gebaseerd op een huurperiode van een weekend in combinatie met uw hulp bij opbouw. Deze unieke meewerkformule zorgt voor een aantrekkelijke prijs voor een uitstekend geschikte tent. Huur vanaf slechts 1.500. Grote verduisterende tent. Festivaltent met uitstraling. Huur vanaf slechts 325! Eenvoudig op te zetten.
incasso engels
Grote tent huren bij Maessen Tenten Verhuur.
Bij de huur van deze tent benut u dus efficiënt het tentoppervlak. Een unieke en veelzijdige grote tent huren. De grote tenten zijn enorm veelzijdig, omdat ze in vele afmetingen zijn op te bouwen. Ook is het mogelijk om een alupaviljoen tent te combineren met andere tenten.
snoepzakjes kopen
Vind tent te huur op Marktplaats.nl.
Open als heerlijk luchtige zomertent, maar ook zo gesloten met zijn vier. Yurt/Ger te koop te huur. 6 muurs yurt/ ger van 6.5 Diameter goed onderhouden met, nieuw wiel en scharnierende dakkoepel van dubbel plexiglas, brandnew canvas, een zonnepaneel en godin houtkachel, levering en plaatsing mogelijk. Te.huur profesionele easy up party tent bij play all day. Beste partyplanner, wij hebben twee grote partytenten geschikt voor elke gelegenheid, een buurt of tuinfeest, verjaardag of jubileum, zelfs tijdens onze regenachtige dagen. De tenten zijn 3x3 meter, ze zijn makkelijk aan elkaar te koppelen zodat je 1 grote tent van 6 meter lang hebt deze professionele tent.
wasmachine
Grote tent huren Bressers Tentenverhuur B.V.
Al onze grote tenten kunnen naast een zachte ondergrond ook op een beklinkerde ondergrond geplaatst worden. Daarnaast kunnen alle grote tenten van nooddeuren worden voorzien, wat uiteraard ten goede komt van de veiligheid en in de meeste gevallen verplicht is. Indien u een grote tent gaat huren raden wij u aan een KLIC vergunning aan te vragen Kabels en Leidingen Informatie Centrum.
Tentenverhuur Voor grote en kleine feesten.
EASY TENT uw tentenverhuur. Daarom weten klanten ons al jaren te vinden.: Alleen kwalitatief uitstekende tenten én tent inrichting. Van traditionele tenten tot verbluffend unieke modellen. Wij denken met u mee en geven graag advies, ook op locatie. Service betrouwbaarheid voorop. Zakelijk en particuliere tentenverhuur. Tentenverhuur van kleine tot grote tenten.
Feesttenten huren en grote tenten huren.
Bekijk hier onze tenten. Wij denken met u mee en vinden altijd een mooie tentoplossing binnen uw wensen en budget. Al onze tenten voldoen aan de strengste brand en veiligheidsnormen volgens euronorm EN13782, en zijn voorzien van een Nederlands tentboek. Flexibel en snel schakelen om u zoveel mogelijk te ontzorgen.
Grote Feesttent Huren Voor Feesten en Evenementen.
Klik op de afbeeldingen voor meer informatie. Pagode Tent aan Uw Grote Feesttent Toevoegen. U heeft de mogelijkheid om aan uw grote feesttent 1 of meer pagode tenten te koppelen. Door middel van goten tussen de pagode tenten zullen de tenten geheel wind en waterdicht zijn.

Contacteer ons