Meer resultaten voor tent huren friesland

tent huren friesland
 
Partytent Huren in Leeuwarden Partytent Verhuur Leeuwarden.
Easy up tent 36 meter. Partytent Huren in Dokkum. Partytent Huren in Drachten. Partytent Huren in Franeker. Partytent Huren in Harlingen. Wij verhuren ook in.: Partytent Huren in Heerenveen. Partytent Huren in Joure. Partytent Huren in Leeuwarden. Partytent Huren in Lemmer. En ook in.: Partytent Huren in Sneek. Partytent Huren in Wolvega. Feesttent Huren in Leeuwarden. Feesttent Huren in Friesland.
verhuur friesland
van Kammen Tentenverhuur en Cateringbedrijven Oosternijkerk.
De alu-hallen zijn, net als de spantenten, met elementen van 5 meter te verlengen en zijn leverbaar in breedtes van 8, 10, 15, 20 en 25 meter. Er zijn ook kleine alu-hallen van 5 mtr. Geen feest of evenement zonder catering.
tenten te koop
Henkstent BBQ, catering, hapjes en buffetten.
Wij komen alles wat u nodig heeft gratis brengen binnen een straal van 10 km en ook weer ophalen, Kortom, wel de lusten maar niet de lasten! Ontvangt u onze maandelijkse nieuwsbrief al? laat uw naam en email adres achter en blijf op de hoogte van Henkstent. Your shopping cart is empty. Visit the shop. Over ons Contact. BBQ verhuur Friesland.
notaris zoeken huis kopen
Ingerichte tent op camping t Hout in Bakkeveen Molecaten.
Niet verblijven, wel dagje uit! Lekker luxe en toch kamperen in de bossen van friesland! Bij aankomst op de camping staat de sfeervol ingerichte Molecaten tent al voor u klaar. De ingerichte Molecaten tent staat op een prachtige plek op de camping; u geniet van een mooi uitzicht over het veld en het sanitairgebouw is niet ver. De ingerichte Molecaten tent is compleet uitgerust, dit maakt deze accommodatie ideaal voor een lange kampeervakantie in het Friese Woud. ruime 6-persoons familietent ca. twee slaapcabines met zes echte bedden. sfeer van kamperen, gemak van huren.
tent verhuur friesland
Bungalowtent huren in Friesland Camping De Waldsang.
Wij zetten de tent voor u op! Camping De Wâldsang. Camping De Wâldsang in Bakkeveen is een goed verzorgde camping in Friesland. Bakkeveen wordt ook wel het groene hart van Friesland genoemd. Gasten van de Wâldsang kunnen gratis zwemmen in het grote zwembad van Bakkeveen.
kappers
Partyverhuur Friesland.
Party Verhuur Friesland maakt van alle feestelijke gelegenheden een. geslaagde culinaire dag en we nemen u bovendien het nodige regelwerk uit handen. Party Verhuur staat voor kwaliteit én gemak. Het enige wat onze klanten nog zelf hoeven te doen is genieten!
Huurtent Camping de Watermolen.
Deze staan ook op de website van Friesland Tent. Voor het huren van de tent kunt u het beste contact opnemen met Jelte Brandsma van Friesland Tent, voor het huren van een comfortplaats neemt u contact op met Camping de Watermolen.
Tent huren Friesland: luxe en ingericht GlampingCamping.
Een tent huren in Friesland, maar dan wel comfortabel kunnen overnachten in een echt bed. Dan hebben we het inderdaad niet over een tent die u zelf moet opslaan, maar dan hebben we het bijvoorbeeld over een luxe, ingerichte safaritent.
Stacaravans en tenten huren in Friesland Huurtent.nl.
Subtropisch zwembad binnen. Boten huren, zeil en surflessen. De Weyde Blick. Nationaal landschap ZW Friesland. Nieuw zwembad 2017. Ruime staanplaatsen groen/privacy. Glamping in een Lodge-accommodatie. Fietsen naar IJsselmeerstranden. Gaasterlandse bossen/ Friese meren. Stavoren, Workum en Hindeloopen. BoerenBed Hoeve Waterschap. Schapen en koeien. Kanotochten over de Tjonger. Familie Tobbe evt. bij eigen tent.

Contacteer ons