Op zoek naar tent huur?

tent huur
 
Ingerichte tent huren op Texel bij De Krim Texel.
Maar het kan nóg luxer: Op Camping Loodsmansduin zijn ook ingerichte boogtenten te huur met een eigen badkamer in de tent. Dus geen wandeling over de camping naar het sanitairgebouw, maar gewoon uw eigen toilet, douche en wastafel in uw tent.
koelkast
Kamperen zonder eigen tent of caravan Natuurkampeerterreinen.
Ook als je zelf niet over een tent, caravan, vouwwagen of camper beschikt, kun je kamperen op de Natuurkampeerterreinen. Er zijn diverse organisaties die allerlei leuke mogelijkheden bieden! Hieronder zetten we er een aantal voor je op een rij.: Op diverse Natuurkampeerterreinen staan erkende Trekkershutten. Deze houten huisjes zijn per nacht te huur en beschikken over een vaste basisinventaris, zoals bedden, een mogelijkheid om te koken en een stopcontact.
sc heerenveen
Stretchtent Huren? Bij Stretchtent-Huren.nl!
Stretchtent 4 x 6 meter. Wij overleggen met u welke tent of tenten het beste bij uw meeting past.; Wij leveren en bouwen uw tent in heel Nederland, België en de Duitse deelstaat Nordrhein Westfalen.; Indien u nog extra zaken wilt zoals vloeren, meubels, decoratie, verlichting, entertainment of activiteiten kunnen wij dit ook leveren.
wiki
Bungalowtent en ingerichte tent huren Suncamp holidays.
SunLodge Safari is een compleet uitgeruste tent in koloniale stijl met een Afrikaanse ambiance. Wat de SunLodge zo comfortabel maakt, is dat deze tent beschikt over eigen sanitair en een mooi houten terras. Kortom heerlijk kamperen met de luxe van thuis!
e-sigaret
Home Postel Tentenverhuur.
Vanaf nu kunnen we de pagode tent van 5x5 m ook leveren met transparant dakzeil. Toggle navigation Contact Home. Pagode tent 3x4. Pagode tent 5x5. Pagode tent rond 10m. Tent 6 meter overspanning. Tent 8 meter overspanning. Tent 10 meter overspanning.
Marokkaanse Tent huren Bosjuweel Tenten.
Marokkaanse Tent huren. Marokkaanse tent of Khaima huren. Marokkaanse Tent te huur uit het sprookje van 1001 nacht. Wij verhuren sfeervolle en authentieke Marokkaanse tenten; ook wel khaima of khaimas genoemd. Oorspronkelijk trokken de Khaids door Noordafrika met rijk gedecoreerde tenten.
Spiegeltent huren Van Rosmalen Spiegeltenten.
Nog steeds is de bekendheid van deze unieke tenten groeiende, maar binnen theater en festivalwereld hebben de spiegeltenten hun faam verdiend. Bekijk nu ons overzicht van spiegeltenten en ontdek de opties voor uw evenement! 26M / 1100 Gasten / Jugendstil.
Tent huren in Drenthe op Camping de Hondsrug.
Tent huren op De Hondsrug. Wilt u graag kamperen in een tent, maar houdt u ook van een stukje comfort? Huur dan een tent op Camping de Hondsrug. Op onze camping in Drenthe kunt u diverse tenten huren die volledig zijn ingericht en klaar staan voor gebruik.
Verhuur van tenten en zeilstructuren Ontdek ons ruim assortiment.
Wij zijn ervaren in de verhuur van tenten, maar tegelijk doen wij veel meer dan enkel een tent plaatsen. Bent u op zoek naar een tent voor uw bedrijfsfeest? Of gaat het over een grootschalig festival? Heeft u tijdelijk nood aan extra opslagruimte? Of wilt u een project op maat omdat uw winkel wordt verbouwd? Van het kleinste pagodetentje tot een tijdelijk volwaardig gebouw: wij hebben alles in huis om uw project te doen slagen. Bekijk hier ons standaard assortiment. Nog geen idee over wat u wilt? Wij gidsen u als ervaren verhuurder naar de juiste keuze. Wel al een idee welke richting u uit wilt? Wij helpen u een nóg betere keuze maken. Luisteren naar uw verhaal. Op basis van uw wensen en noden bepalen we de scope van het project. Voorstel op uw maat. Afhankelijk van uw behoefte werken we een project uit op basis van standaardproducten of ontwikkelen we een custom zeilstructuur. Onze totaaloplossing wordt afgewerkt volgens uw wensen en noden, vb. stroomvoorziening, verwarming, verlichting, airco, decoratie., In geval van aankoop wordt uw zeilstructuur geproduceerd in onze eigen zeilmakerij en metaalafdeling. Bij huur kunnen we beroep doen op onze uitgebreide verhuurstock.

Contacteer ons