Meer resultaten voor starshade tent huren

starshade tent huren
 
Starshade Tenmar Tent Event tentenverhuur tentverhuur partyverhuur tent springkussen feesttent maastricht tenmar Starshade exclusieve evenement.
Onze laatste nieuwe aanwinst is deze exclusieve en absoluut stijlvolle tent, de Starshade! De tent leent zich uitstekend voor uw bruiloft of als demonstatie tent voor uw bedrijf. Het polyester witte doek van de Starshade heeft een UV-bescherming, is waterafstotend en tevens brandvertragend.
tenten te koop
Starshade tent huren FreshGrooves Event Support.
Starshade tent huren. Starshade tent huren. Starshade tent voor evenementen en bedrijven. De Starshade 800 tent, ook wel startent of stertent genoemd, is een prachtige ster vormige partytent die tal van toepassingen kent. Met zijn doorsnee van maar liefst 17 meter is er ruimte genoeg om 110 staanplaatsen of 74 zitplaatsen te creƫren.
feesttent
Starshade huren voor elk event Tent4Rent.nl.
Maybe you mean: home or Ivory or flextent or Dome or Starshade or Tent-up. Bij Tent4Rent kunt u een Starshade tent huren voor uw tuinfeest, bruiloft of ander soort evenement. De Starshade tent, ook wel startent of stertent genoemd, is een stervormige partytent die tal van toepassingen kent.
muur vocht
Grote Starshade tent 17m Jumpverhuur.
Grote Starshade tent 17m. Starshade Tent huren. StarShade tenten, of Stertenten zijn natuurlijk niet alleen voor de zomerse dagen om even lekker in de schaduw te staan. Deze tent is zeer geschikt op festivals en exclusieve evenementen zoals een zakelijk diner of een trouwerij op locatie.
verwarmingspaneel
Starshade Tenten huren Huur een Starshade Stertent vanaf 150!
Starshade tent huren. Wilt u eens wat anders? Kiest u voor luxe en exclusiviteit? KNAL Verhuur verhuurt nu ook Starshade Tenten, ook wel Stertent genoemd. Als de weervoorspelling redelijk goed is, zijn Starshade Tenten een prachtig gezicht op ieder festival, evenement of ander feest.
Starshade-tenten Streekkoken.
Deze tent is niet voor niets in 2007 en 2008 uitgeroepen tot trouwtent van het jaar! De feesttent wordt door Streekkoken snel en vakkundig op iedere gewenste locatie geplaatst. Ook voor de aankleding van de tent met houten vloeren en luxe aangeklede staantafels kan Streekkoken zorgen.
Vind starshade op Marktplaats.nl.
Grote waterdichte ster tent, zwart of beige, met een doorsnede van 136, meter. Nu voor een zeer speciale prijs omdat deze tent kleine schoonheidsfoutjes kan hebben, zoals lichte vervuiling in de stof de blikvanger op elk feest! Ideaal voor bijvoorbeeld bruiloft en evenementen let. Stertent huren partytent verhuur starshade tent te huur.
Starshade tent huren doet u bij Evenetent de Partyverhuurder uit Zwolle.
Bekijk onze Starshade tenten. Starshade tent huren? Het tentdoek van de Starshade tent is helderwit en niet zon doorlatend. Deze tent heeft een bijzondere vorm en dat is interessant voor uw evenement. Er zijn zijwanden bij te huren wanneer u regen of kou verwacht.

Contacteer ons