Zoeken naar tent overkapping huren

tent overkapping huren
 
Tentenverhuur tent huren bij DE specialist: Van Ham Tenten.
mogelijkheden tent huren. U denkt eraan om een overkapping of tent te huren? Kies hierboven een tent om meer informatie te bekijken. We hebben onze tenten onderverdeeld in groot, klein en specials. Mail of bel ons gerust ook indien u andere wensen heeft aangezien de mogelijkheden en service m.b.t.
social return
Tenten huren: praktisch en sfeervol Ga naar Skippy-Rent.
Starshade tent 22 meter. Ontvang offerte voor.: Starshade tent 22 meter. Ophalen of bezorgen? Ik kom mijn bestelling zelf ophalen. Graag mijn bestelling afleveren. Kostenindicatie volgt in offerte aanbod. Prijs vanaf p/st p/dag.: In offerte aanvraag. Alu-frame tent 6 meter breed.
bauer ijshockeyschaatsen
Tenten, vloer en parasols Materiaal 123Feestverhuur Waalre.
Neem te allen tijde een marge van 05, m op de afmeting van de ruimte waar de tent geplaatst moet worden bijvoorbeeld bij een overkapping van 3 meter x 3 meter; moet de ruimte 35, meter x 35, meter zijn. Bij extreme weersomstandigheden worden er door ons geen tenten meer geplaatst of geleverd! In sommige gevallen adviseren of verplichten wij bij het huren van een tent gewichtzakken / contragewichten of betonblokken.
maori tattoo
Tijdelijke Overkapping Nodig? Altijd Direct Leverbaar.
Met een tijdelijke overkapping op locatie die volledig afsluitbaar is, beschermt u optimaal uw materialen en goederen. Een semipermanente opslag of huisvestingstent is een uitkomst als u in tijden van seizoendrukte of snelle bedrijfsgroei extra ruimte nodig heeft. Voor op en overslag, maar ook als tijdelijke winkel of productieruimte, showroom of hangar. Een tent huren is één, een tent met de juiste temperatuur realiseren is twee.
reisgids
Stretchtent huren? Iets te vieren? Jouw feest, Meintent!
Wil je een flextent of stretchtent huren? Wacht dan niet langer. Een stretchtent is een stijlvol alternatief voor de klassieke partytent. Wij verhuren van groot tot klein en leveren aan zowel bedrijven als particulieren. Vraag direct een offerte aan. Bij Meintent huur je een handgemaakte tent of luifel voor je terras.
kappers
Feesttent huren: tent huren voor feesten Maessen Tenten Verhuur.
De tent is te gebruiken als complete feesttent, maar doet het ook uitstekend als overkapping. Door zijn unieke gootsysteem is het zelfs mogelijk om verschillende flextenten aan elkaar te koppelen. De tent is voorzien van een bijzondere waterdichte en windbestendige stof.U kunt de feesttent huren in de kleuren wit, zwart, platina en zand.
TenTop Tent overkapping huren.
TENT OVERKAPPING HUREN. Wilt u een evenement of feest organiseren, en heeft u daar een overkapping voor nodig? Bijvoorbeeld boven een terras, podium of een andere plek die droog en uit de zon moet blijven. Bij TenTop kan u voordelig een praktische tent overkapping huren.
Feesttenten huren en grote tenten huren.
Your browser does not support HTML5 video. Uiteraard kunnen wij u niet dwingen om een tent bij ons te huren of kopen. Wij kunnen u wel vertellen dat wij als team de afgelopen jaren met succes MAX hebben laten groeien tot een serieuze speler in onze branche.

Contacteer ons