Meer resultaten voor evenementen tent huren

evenementen tent huren
 
Blitzz tenten en feestmateriaal Verkoop en verhuur tenten, feestmateriaal.
Voor elke gelegenheid een correct voorstel. Voor elke gelegenheid kunnen wij u van dienst zijn: Bedrijfsfeest, communiefeest, familiefeest, trouwfeest, verjaardag, geboorte, buurtfeest, straatfeest, personeelsfeest, opendeurdag, seminarie, beurs, evenement, festival., U wenst een afspraak over advies voor de aankleding van uw zaal of tent, aarzel niet ons te contacteren en laat het feest beginnen!
Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Indien u dit wenst, komen wij ter plaatse om uw feestconcept samen uit te werken. Wij bezorgen u snel een offerte op maat voor de huur van een tent en alle feestmateriaal. We realiseren uw feestconcept met de grootste zorg met een stijlvolle tent.
DS-events.
Huren en afhalen. Huren en bezorgen. Licht, geluid of drive-in show. Bruiloften, huwelijksjubilea, verjaardagen, kraampartijen, recepties, diners, buffetten, personeelsfeesten, productpresentaties, vergaderingen, noemt u maar op; voor al deze gelegenheden is DS-events uw partner! Wij heten u daarom ook van harte welkom op onze website. DS-events verhuurt allerhande evenementen/partymaterialen en regelt alles voor grote en kleinere evenementen, feesten en partijen.
bax tenten
Tenten verhuur: Tent huren voor elk event Boels.
Huren: zo werkt het. Ontzorgen van A tot Z. Design by Boels. Over Boels Rental. Bel mij terug. Vraag hier de Boels gids aan. onze catalogus aan. Een sfeervolle tent is beeldbepalend op een evenement. Parasols geven buitenevenementen net dat beetje extra!
verhuurbedrijf
Stretchtent huren Tentvision.
Stretchtent huren voor een feest of evenement? Tentvision heeft een groot assortiment aan tenten en ruim 8 jaar ervaring in het verhuren, opbouwen en onderhouden van tenten voor feesten, partijen en evenementen. Wilt u een tent huren? Tentvision heeft verschillende maten en kleuren op voorraad en bouwt vanaf een oppervlakte van 50m2 tot 1.000m2 per tent.
vouwtent
Evenementen Tentenverhuur Kontent Structures.
Dat kan met de VIP tenten van Kontent. Richt de VIP tenten geheel naar eigen inzicht in. Bekijk Alle VIP Tenten. Huur een tent voor uw evenement. Van sportevenementen tot bruiloften een evenementen tent is heel veelzijdig. Alle Evenementen Tenten.
raamfolie verduisterend
Horecaverhuur Breukers Enschede breukersverhuur.
Daarnaast bieden wij ook een groot assortiment dranken, om uw feest compleet te maken. De prijzen op onze website, zijn exclusief 21% B.T.W. Per 36 stuks. Voor uw feest of evenement kunt u bij ons bierglazen huren. Bierglazen huren is een uitkomst voor grote evenementen, maar ook voor uw.
Arts Evenementen Welkom bij Arts Evenementen Attractieverhuur.
Welkom bij Arts Evenementen Attractieverhuur. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren van een springkussen of toffe attractie, maar ook voor de volledige organisatie van bedrijfsuitjes, sportdagen, zeskampen en andere activiteiten. Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten zoals stormbanen, springkussens, zeskampspelen, schietspelen, rodeostier, casino en veel meer!
Visser tenten Tentenverhuur Feesttent huren en meer!
De afmetingen van de tenten zijn leverbaar vanaf 150 m2. Voor elke gelegenheid van een bedrijfsfeest, bruiloft tot evenement beschikken wij over de juiste tent en passende inrichting. Opslagtent met zijhoogte van 5 meter. Opslagtent is voorzien van 2 schuifdeuren.
Maakt het onvergetelijk Berkelland Verhuur.
Het zijn de kleine dingen die je dag kunnen maken. Ons brede assortiment in evenementen verhuur biedt alles wat je nodig hebt. Naast ons eigen verhuurassortiment van eventmeubilair zijn wij specialist in professionele partytenten, marktkramen en diverse koel, tap en sanitair containers.
Tenten huren.
Wij verzorgen de opbouw en de verdere aankleding van de tent. Hier een greep uit ons assortiment, klik op het artikel voor foto's.: Harmonica partytent 3 x 3 m wit.; Harmonica partytent 3 x 3 m zwart, brandvertragend.; Harmonica partytent 3 x 45, m, zwart, brandvertragend.; Harmonica partytent 6 x 3 m zwart, brandvertragend.; Partytent 6 x 4 m wit / grijs, brandvertragend.; Partytent 8 x 4 m wit / grijs, brandvertragend.; Partytent 8 x 4 m wit.; Parasol 3 x 3 m, antraciet.; Neem vrijblijvend contact op. Bekijk hier de prijslijst van algemene evenementen verhuur tenten.

Contacteer ons