Op zoek naar evenementen tenten verhuur?

evenementen tenten verhuur
 
Evenementen verhuur
Partytenten inrichting huren Evenetent: uw partyverhuurder uit Zwolle.
Ook daarin kan Evenetent u van dienst zijn met mooie en schone tenten, gepast meubilair, feestelijk of zakelijk. Waar staat Evenetent voor? Organiseren van feesten, zowel intieme bijeenkomsten als grote evenementen. Aandacht voor detail. Nette partytenten huren. Onlangs toegevoegd aan ons assortiment. Bier glas tulip. Koffielepel Haagsch Hofje. Anderen over ons. Als sinds geruime tijd maken wij gebruik van de diensten van Evenetent. Dit altijd naar volle tevredenheid. Evenetent is een bedrijf wat staat voor professionaliteit, vakmanschap, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Dit alles, met duidelijke en snelle communicatie en goede service, zorgt voor een plezierige en langdurige samenwerking. Jos Langenkamp Eigenaar. Al sinds 2003 doen wij zaken met Evenetent. Flexibiliteit en persoonlijke begeleiding maakt dit verhuurbedrijf onderscheidend. Of het nu gaat om uitbreiding van onze locatie of invulling van extra interieur. Voor ons is het van groot belang om met betrouwbare partners te kunnen werken die creatief en vernieuwend zijn en daarbij de juiste prijs kwaliteitsverhoudingen blijven handhaven. Het is dan ook niet toevallig dat we al langdurig partners in business zijn. Herberg Molecaten Hattem. Bezorgkosten en service Veel gestelde vragen Verhuurvoorwaarden Informatie offerte aanvraag en tarieven. Evenetent Party verhuur. Meer info
Tenten
Vogelzang Tent Horecaverhuur Donkerbroek.
Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring met het verhuren van tenten en bijbehorende inrichting. We verhuren verschillende soorten tenten zoals legertenten, spantenten, frametenten en pagodetenten. U kunt bij ons terecht voor een tent voor elk feest, kamp of evenement.
Verhuur Tenten
Kinds Tentenverhuur Kinds verhuur Gieten.
Kinds Verhuur is een dynamisch verhuurbedrijf, gespecialiseerd in tentenverhuur, tribuneverhuur en inrichtingen. Wij bouwen voornamelijk in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Maar ook buiten Noord Nederland slaan we onze tenten op! U kunt bij ons diverse tenten en tribunes huren voor onder andere bedrijfsfeesten, beurzen, tentoonstellingen, sport en culturele evenementen, dorpsfeesten, buurtfeesten, fairs, tuinfeesten en bruiloften.
groepsaccommodaties
Tenten verhuur: Tent huren voor elk event Boels.
Bij Boels Party Events beschikken we over diverse typen tenten en parasols die uw gasten beschermen tegen de weersinvloeden. De tenten kunnen desgewenst voorzien worden van een stabiele vloer. We denken met u mee en bespreken de uitgebreide mogelijkheden graag met u.
Tentenverhuur JNRconTent verhuur van partytenten en toebehoren feesttenten spantenten pagodetenten punttenten evenementen beurzen.
Ontmoet JNRconTent, hét tentenverhuur-bedrijf dat u meer brengt dan verhuur alleen! Sinds vele jaren bieden wij oplossingen op het vlak van tijdelijke ruimte op maat middels een ruim assortiment aan tenten met vele vormen en afmetingen. Wij zetten de opgedane ervaring graag in en onderscheiden ons door de betrokkenheid met onze afnemers en het project, de sfeer die we weten te creëren, de stijl en afwerking die we hanteren en de kwaliteit en veiligheid van de geleverde producten. Meedenken staat bij ons dan ook voorop. De tenten die we aanbieden bestaan uit genormeerde tentstructuren waarvan de wanden naast zeildoek kunnen worden uitgerust met boogvensters, deuren, glaswanden en harde kunststof panelen. Bovendien zijn de tenten en hallen vaak onderling te combineren tot prachtige onderkomens welke meestal worden geleverd met vloer. Zo kunnen pagode-tenten en aluhallen worden samengevoegd en heuse tentdorpen worden gebouwd. Marktgericht, innovatief, flexibel, toegewijd. De wensen van onze afnemers staan voorop. Beurzen, tentoonstellingen, bruiloft of privéfeesten, recepties, festivals en overige evenementen voorzien wij graag van een passende tijdelijke huisvesting, desgewenst geheel ingericht volgens uw ideeën.
Evenementen tent huren.
Onze evenementen tenten in binnen en buitenland. Onze evenementen tenten zijn met regelmaat te vinden op verschillende grote evenementen in binnen en buitenland. Zo vindt u onze tenten bij festivals als Dominator, Pacha Emporium en bij evenementen van de Universiteit van Utrecht.
Visser Verhuur De perfecte tent voor ieder evenement!
Visser Verhuur heeft al ruim 45 jaar ervaring in tentenverhuur. Wij kunnen u voorzien in allerlei verschillende soorten en maten tenten voor bij uw evenementen. Door het brede assortiment aan tentenverhuur is er altijd wel een geschikte tent voor uw evenement.
Tentenverhuur voor Feesten, Events en Tijdelijke Werkruimte.
Wij hanteren een minimale tentafmeting van 100 m. Bij Kontent tentenverhuur doen we aan feesttenten verhuur. Er zijn allerlei soorten Kontent feesttenten. Ga naar Kontent tentverhuur voor festivaltenten verhuur, ijsbaan verhuur, evenementen tenten verhuur en pagode tent huren. Wilt u een feesttent huren?
Evenementen tent huren Maessen Tenten Verhuur.
Om uw gasten extra comfort te geven kunt u er ook voor kiezen om heaters door ons te laten plaatsen in de evenementen tent. Onze heaters hebben een thermostaat waarmee u de temperatuur eenvouding kunt regelen. Als er weinig of onvoldoende toiletten aanwezig zijn bij uw evenement kunnen wij voor u extra mobiele toiletten laten plaatsen. Deze luxe toiletwagens zijn hygiënisch, praktisch en uitgerust met alle nodige voorzieningen. Wilt u een offerte aanvragen voor het huren van een tent voor uw evenement? Vul dan het onderstaande formulier in of bel naar 070 511 9395. Straat en huisnummer. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste tent. BEL: 070 511 9395 Neem contact met ons op. Maatwerk op locatie. Volg ons ook via. Jumbo Boogspant tenten. Bezoekadres alleen op afspraak. 2215 TM Voorhout. T: 070 511 9395. Over Maessen Tenten. Maessen Tenten verzorgt tentenverhuur voor verschillende gelegenheden. Een tent huren bij Maessen Tenten betekent een volledige service met gratis op en afbouw én gratis advies. Huur uw tent bij Maessen Tenten. Copyright Maessen Tenten Verhuur 2018 powered by Online marketing bureau iClicks Links.

Contacteer ons