Resultaten voor verhuur van tenten

verhuur van tenten
 
verhuur van tenten - Verhuur tenten en feestmateriaal.
Verhuur tenten en feestmateriaal. Meubilair, Tenten en Springkastelen. Verkoop tenten en feestmateriaal. Tenten, Linnen en Meubilair. TENTEN EN FEESTMATERIAAL. Blitzz werd opgericht in 2010 en is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van feestmateriaal en tenten van hoge kwaliteit aan zeer scherpe prijzen.
Verhuur Tenten - Wij zijn gespecialiseerd in verhuur van tenten en dat in elke maat.
Wij verzorgen alles tot in de puntjes! Een feest organiseren in een tent op een unieke locatie, bij u thuis in de tuin of naast uw bedrijf is altijd persoonlijk, sfeervol en bovenal gezellig. Voor uw personeels of bedrijfsfeest, beurs, trouwfeest, tuinfeest, communiefeest, lentefeest, verjaardagsfeest, festival of evenement verhuurt Tentz kwaliteitsvolle tenten.
verhuur van tenten - Aankleding van feesten en events.
Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte! Bij het aankleden van ruimtes vragen we alvast om enkele foto's' van de locatie door te sturen vermits we ons dan een beter beeld kunnen vormen van de oppervlakte, ophangpunten ed.
Tenten Ambiance, geen feest zonder ambiance! Verhuur tenten, feestmateriaal, chocoladefontein en design.
party tent
Tent Feesten 2dehands.be.
Alsook verhuur van de inrichting/inkleding van uw tent. 8 oktober 2018 1605: Bezorgt in heel Belgiƫ. Professionele partytent 4x8m met brandvertragend zeil 550gr. Nieuwe witte Partytent 4x8m te koop, professionele kwaliteit, snel leverbaar. De tenten zij compleet met 8 zijwanden van 2 meter breed met boo.
automatische garagepoort
Tentenverhuur Delta Tenten Verhuur van tenten over heel Europa.
Ook kunnen wij onze alu hallen leveren met een zijkanthoogte van 4 meter. Al onze tenten kunnen met of zonder vloer geleverd worden. U vraagt, wij leveren. Bekijk enkele realisaties. Delta tenten tentenverhuur verhuurt ook spantenten. Ideaal voor fuiven en festivals.
easy tent
AAA ACKE Algemeen Amusement Acke Verhuur tenten en springkastelen Evergem-Kluizen.
Onze tenten zijn modulaire kadertenten modules van 6 x 3m. Wij verhuren luxueuze, effen witte feesttenten waarvan de zijkanten voorzien zijn van grote boogramen. Alle zijkanten kunnen bovendien opengeschoven worden om een doorgang of zelfs een open tent te maken. Bij deze tenten heeft u ook de mogelijkheid volgende toebehoren te huren.:
lenen berekenen
Prijslijst Tentenverhuur Starshade Sailcloth Stretchtenten Dome feesttenten.
Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Kortom, een tent huren doe je bij Tentz en u kan genieten van uw feest op maat, een feest zonder zorgen. Vraag uw offerte op maat! Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten! Verzorgde en kwaliteitsvolle tenten en feestmateriaal.
Tenten voor feesten en langetermijn toepassingen Tentenverhuur.
Aluhal voor lange termijn verhuur. Tenten voor feesten en evenementen. functionele toebehoren aluhal. Welkom bij CED lanaken. Al sinds 1994 biedt CED bvba een oplossing voor tijdelijke accommodaties. CED tentenverhuur bouwt alu-hallen voor events en langetermijn oplossingen. Voor verschillende toepassingen zoals opslagtenten, seizoensverkoop, werktenten en noodruimte bij brand. beschikken we over de juiste tenten en aangepaste toebehoren. Onze motivatie vindt u terug in onze normen: kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en klantvriendelijkheid. Elk project vraagt om een eigen benadering en hiervoor nemen wij graag de tijd om uw wensen te leren kennen. Vraag een offerte aan. Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte. Heeft u een vraag? Contacteer Koen Stouten. Kasteelstraat 61 3620 Lanaken, B 0475 95 95 14. Deze tent is geschikt voor feesten, tentoonstellingen, beurzen en congressen. De alu-hal is ook geschikt alstijdelijke accommodatie voor opslag, showroom en winkelruimte. Lees meer Bekijk alle tenten. Vraag hier uw offerte aan. Heeft u nog een vraag? Neem contact op met ons. Plan je route. Kasteelstraat 61 3620 Lanaken, B 0475 95 95 14. webdesign Sanmax Projects. Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Verhuur van springkastelen, tenten en feestmateriaal.
Verhuur van springkastelen, tenten en feestartikelen. Springkastelen en attracties. Welkom bij Partyverhuur Steurs. Partyverhuur Steurs is uw partner voor het huren van springkastelen, tenten en feestartikelen tijdens uw feest. Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit. Wij proberen de klanten met zowel onze producten als met onze service 100% tevreden te stellen.
t Hooghuys Middeleeuwse Evenementen Verhuur Tenten.
Kasteel van Jemeppe. Klik op de foto. Luifels, tenten, info en marktkramen. een middeleeuws kampement dat tot de verbeelding spreekt. Naast de tenten in verhuur beschikken wij nog over. gekleurde blauw/zwart, geel/zwart, bordeaux, tenten. welke evenwel enkel voor eigen thema events worden ingezet.

Contacteer ons