Resultaten voor evenementen tent verhuur

evenementen tent verhuur
 
Partytent kopen? Koop-een-partytent.nl.
Wij hebben een heel breed assortiment wat wij je aan kunnen bieden, of je nu op zoek bent naar een easy up tent, een goedkope feesttent, een sterke pvc tent of een prachtige pagodetent. Wij hebben ook bijpassende artikelen, zoals een statafel of een heater.
Easy Up Partytent Partytent Easy Up 7 verschillende kleuren.
Dit garandeert een 100% waterdichtheid en is veel mooier voor het oog. Naast dat het materiaal veel beter is heeft de pop-up partytent nog één heel groot ander voordeel. De naam zegt het al, de tent is binnen een minuut opgezet.
t Hekeltje partyverhuur en tenten voor elk evenement.
Contact / Adres. Veel zakelijke en particuliere klantendoen voor hun evenementen en festiviteiten een beroep op de jarenlange ervaring van t Hekeltje Verhuur. Of het nu gaat om een paar statafels voor een verjaardagsfeestje of alle benodigdheden voor een groot evenement, wij kunnen het allemaal voor u regelen.
verhuurbedrijf
Peters Tentenverhuur Feesttenten, podiumtenten en luxe tenten huren.
Peters Tentenverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van grote feesttenten. We verhuren feesttenten voor evenementen, maar ook luxe tenten voor bijvoorbeeld bruiloften en bedrijfsfeesten, en podiumtenten voor concerten. Kijk hieronder bij onze tenten voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Offerte aanvragen Contact. Luxe tent huren.
intertoys loopfiets
Wiersma Tentenverhuur en Partyverhuur.
Ook met andere vragen over uw bijeenkomst kunt u bij ons terecht. Of u nu verantwoordelijk bent voor een familiefeestje bij u thuis, een bedrijfsfeest of een groot evenement in een tent: wij geven graag advies. Flexibiliteit en service in verhuur.
led kastverlichting
Tenten verhuur voor feesten en evenementen in Zuid-Holland.
De verhuur van deze tent kunt u eenvoudig regelen met Koekebakker Partyverhuur, de expert op het gebied van feestvoorzieningen in Zuid-Holland. Wanneer u een tent afneemt wordt deze gewoon op locatie in Zuid-Holland afgeleverd en opgehaald op de daarvoor afgesproken tijden.
Slotenmaker
Losberger De Boer verhuur van ingerichte tenten voor evenementen en tijdelijke bouw voor bedrijfsruimte en hallen ruimteoplossingen op maat De Boer.
Bekijk onze oplossingen voor tijdelijke ruimte bij evenementen. Bekijk alle eventoplossingen. Op zoek naar tijdelijke ruimte voor uw bedrijf? Bijvoorbeeld tijdelijke opslag of doorwerkruimte of een tijdelijke vervanging van uw restaurant/winkel/showroom? Bekijk onze oplossingen voor tijdelijke bedrijfsruimte. Bekijk alle tijdelijke bedrijfsruimte oplossingen. Onze certificeringen, partners lidmaatschappen. De Boer is onderdeel van de Losberger De Boer Group, lees hier meer over onze organisatie. Committed to your success. We gaan voor de hoogste klanttevredenheid. Het is onze drijfveer om een betrouwbare, inventieve, professionele en betrokken partner te zijn. Wij zijn hier om de beste oplossing te bieden voor uw uitdagingen en ons doel is zorgen dat u uw doelstellingen behaalt. Bekijk onze cases. Neem contact op met ons team. 072 54 75 275 verhuur info@deboer.com.
Een feest of evenement? Wij hebben er de tent voor!
Een tent huren. Wij hebben een aantal prachtige tenten in de verhuur voor grotere evenementen. Deze zijn uitermate geschikt voor feesten, festivals, bruiloften, bijeenkomsten, exposities, re-enactment en Middeleeuwse spektakels. Onze tenten worden ook gebruikt door instellingen in de zorg en onderwijs.
Donselaar Tenten Dé specialist in verhuur van tijdelijke accommodaties.
Elnard Bos Bos Verhuur Barneveld. Super fijne samenwerking in de voorbereiding en tijdens de opbouw van het evenement. Erg flexibele en hardwerkende crew. De tent stond in no-time en zag er op en top verzorgd uit. Bas Rijsdijk We Produce Neverland.
Evenementen Tentenverhuur Kontent Structures.
Dat kan met de VIP tenten van Kontent. Richt de VIP tenten geheel naar eigen inzicht in. Bekijk Alle VIP Tenten. Huur een tent voor uw evenement. Van sportevenementen tot bruiloften een evenementen tent is heel veelzijdig. Alle Evenementen Tenten.
PartytentTent, Huren, Tentverhuur, Partyverhuur Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag Partytent Aluhal, Alu hal Partytent Feesttent.com.
De soort partytent hangt sterk af van het einddoel en de ondergrond. Zo kan in 23% van de evenementen de partytent niet met haringen verankerd worden. In de partyverhuur branche onderscheiden we de volgende soorten tenten. De tijdslijn kent een bewogen geschiedenis. U zult denken dat dit is ontstaan in Rotterdam of Den Haag. Maar de grondlegger van de huidige partytenten zoals we die we nu kennen is De Boer Tenten uit Alkmaar. Deze wereldberoemde pionier begon al in 1924 met partyverhuur in de regio Amsterdam. De prijs lag toen nog op slechts 200, euro per vierkante meter. Daarbij ging het nog om zware canvas zeilen, waarbij de opbouw een hels karwei was. In 1936 deed het PVC-doek zijn intrede in de verhuur branche. Het PVC-doek had de volgende voordelen.: In alle kleuren verkrijgbaar. Makkelijk in aluhal frame tent te plaatsen.

Contacteer ons