Meer resultaten voor festival tent huren

festival tent huren
 
Tent Rentals Maximum Evenementen.
New Star Festival tent. Leverbaar vanaf 240 tot 560 m2. Kleur wit, met lila decoraties. New Star Festivaltent huren? White Star en Caribbean. Leverbaar vanaf 100 tot 250 m2. Kleur wit, zijkanten deels met vensters of geel-rood gestreept. White Star Festivaltent huren?
tenten te koop
Pellemans Tentenverhuur BV Verhuur Festivaltent, M-Covers, Festival vloer, Evenementen service, tent huren.
Luxe tent huren. Pellemans Tentenverhuur BV. Wij zijn een jong en dynamisch familiebedrijf dat kan terugzien op meer dan 55 jaar ervaring in de evenementenbranche! Van M-tenten tot festival vloer, wij leveren altijd een kwalitatieve bijdrage aan uw evenement op een bekwame en servicegerichte manier.
feesttent
Brandwacht Tenten bouw en verhuur voor festivals.
dvd speler goedkoop
Spiegeltent huren Van Rosmalen Spiegeltenten.
Klanten konden een spiegeltent huren voor eigen invulling. Door het verhuren liep de exploitant niet langer het risico een groot verlies te lijden. Een spiegeltent huren werd populair onder theatermakers en artiesten. Tegenwoordig is een spiegeltent huren, voor bijvoorbeeld een evenement, niet meer dan normaal.
machine stelvoeten
Decoratie verhuur Festivals events Doorgedraaid Sfeeringenieurs.
Deze lopen uiteen van losse kunstwerken tot decors en van lampen tot complete lichtshows. Al onze objecten zijn veelal multifunctioneel inzetbaar. Bij vragen over het huren zijn we altijd bereikbaar! De prijzen zijn exclusief installatie en transport, tenzij anders vermeld.
Festipi.nl.
Festipi is een full service festival campsite organisatie. Waar mensen overnachten op een evenement, ontzorgen wij de organisaties volledig. Full Service Festival Campsite. Wij verzorgen alles voor de festivalganger om de beleving op de camping zo optimaal mogelijk te maken.
Evento verhuur Alles huren voor uw evenement!
www.evento.nl/hekwerk en evenementeninrichting. Kies uit een uniek totaalpakket aan tijdelijke locaties voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, festival, sportevenement, popconcert of fair. Wij zijn er niet alleen voor de verhuur van complete en stijlvolle pagodetenten, aluhallen en tenten met vlondervloer of cassettevloer, maar ook voor het huren van partymaterialen interieur en de verhuur van evenementenmateriaal, waaronder stroomaggregaten, evenementenhekken, dranghekken, hekwerk, podia, eventcars, maar ook toiletwagens, mobiele toiletten, kassa-units, douchewagens, verwarming, vlaggenmastenverhuur, podiumwagenverhuur en verhuur van verlichting.
Spantenten Festivaltenten huren.
Wilt u direct een tent huren? Klik hier om een tent te huren! Bent u op zoek naar een festivaltent of feesttent? Dan bent u bij Korsmit verhuur aan het juiste adres. Zowel onze festivaltent als spantent zijn uitermate geschikt voor de grotere evenementen.
Festival tenten Bressers Tentenverhuur B.V.
U kunt naast een normale feesttent huren ook een festivaltent huren bij Bressers Tentenverhuur B.V. Alle festival tenten hebben de kleuren rood en blauw. Festival tenten plaatsen. Onze festival tenten kunnen naast een zachte ondergrond ook op een beklinkerde ondergrond geplaatst worden. Het wordt aangeraden voor het plaatsen van een festival tent een KLIC vergunning aan te vragen Kabels en Leidingen Informatie Centrum.

Contacteer ons